top of page

Hypnoseterapi
"genvejen til forandring"

Du har måske set et enkelt hypnose show eller to, hvor en show hypnotisør får publikum til at tro eller udføre de mærkeligste ting. Dette har dog intet at gøre med professionel hypnoseterapi.


Hypnoseterapi skaber dybest set forandring.

Hypnose er en afslappet og fokuseret tilstand, altså et området mellem vågen og søvn. Her er vores modtagelighed øget og vores bevidsthed udvidet, den optimale tilstand til at skabe personlig forandring.

Hypnoseterapi er et samarbejder, hvor vi i fællesskab løser dine problemer, så du kan nå dine mål. Det gør vi direkte i underbevidstheden, der hvor vaner, overbevisninger og følelser hører hjemme. I hypnose kan man ikke få nogen til at gøre noget, de ikke ønsker at gøre.

Hvad der derimod er muligt, er at bruge hypnose til at hjælpe med noget, som du gerne vil gøre. Jo mere du vil det, jo bedre virker det faktisk.

Hvordan foregår hypnoterapi?

Under en hypnose session vil du være i trance. Trance er en tilstand, som minder om den tilstand, vi befinder os i lige inden vi falder rigtigt i søvn. Under trancen er vores sind meget suggestible, hvilket betyder at alle de forsvarsværker vi normalt omgiver vore skrøbelige sind med for at beskytte os mod den barske omverden, midlertidigt er nede, og dermed kan vi finde frem til brikken til forandring.

Når en hypnose klient således er bragt i trance, er det muligt for hypnotisøren at tale direkte til hans eller hendes underbevidsthed. På den måde kan man så at sige ”skyde genvej” til mere formålstjenlige adfærds- og tanke mønstre. Og derfor virker hypnose særdeles effektivt i forbindelse med rygestop behandling, til behandling af eksamens angst eller andre fobier.

Al terapi handler om samarbejde. Hvis du er indstillet på forandring og på at samarbejde med mig, kan vi sammen opnå fantastiske resultater.
Men jeg kan ikke give garanti på behandlingen, Og refundere ikke din betaling såfremt du ikke oplever for forandring. :)

Hvad kan behandles med hypnose?

Hypnose kan behandle mange problemer, så den liste er nærmest uendelig, så dette er blot et lille udpluk af de ting jeg arbejder med:

  • Alle former for Angst (f.eks. Eksamensangst, præstationsangst, socialangst, Panikangst, for at kørsel, flyve osv.)
  • Alle former for forbier ( f.eks. højdeskræk, flyskræk, vandskræk, mørke, lukket rum, edderkopper, hunde osv. )
  • Selvværd (f.eks. lav selvværd, usikkerhed, nervøsitet osv.)
  • Rygestop
  • Søvnproblemer

Hvis lige netop dit problem ikke er nævnt, så lad os tage en snak.

Måske er løsningen kun et klik væk :)

Pris: 1.500 kr. for en session. 

En session tager mellem 45-90 min. og typisk er en session nok til at skabe din ønsket forandring. 

 

bottom of page